SNICKERSKAKA
1 burk jordnötssmör
2 dl ljus sirap
1 dl socker
5 dl rice krispies
200g mörk choklad
Smält jordnötssmör, sirap och socker på låg värme i en kastrull.
Blanda i rice krispiesen och platta ut på bakplåtspapper.
Var noggrann med att smeten är jämnt fördelat och ordentligt utplattad.
Smält chokladen i vattenbad och bred ut tunt på smeten.
Ställ in i kyl tills chokladen stelnat.
Skär i 10x10 cm stora fyrkanter.
Lägg varje kaka på bakplåtspapper.
Förvaras i kyl.
2 dl ljus sirap
1 dl socker
5 dl rice krispies
200g mörk choklad
Smält jordnötssmör, sirap och socker på låg värme i en kastrull.
Blanda i rice krispiesen och platta ut på bakplåtspapper.
Var noggrann med att smeten är jämnt fördelat och ordentligt utplattad.
Smält chokladen i vattenbad och bred ut tunt på smeten.
Ställ in i kyl tills chokladen stelnat.
Skär i 10x10 cm stora fyrkanter.
Lägg varje kaka på bakplåtspapper.
Förvaras i kyl.

Kommentarer
Skicka en kommentar